2009. december 8., kedd

Jaws

Pár napja iszonyú méretű hullámokat jeleztek előre Hawaii-nál. És nekik persze be is jött az előrejelzés. Annyira extra a hullámmagasság, hogy még valamelyik magyar tv is bemutatta - illetve előrejelezte a reggeli hírek között. Sajnos már el kellett indulnom, így nem láttam. Még szerencse, hogy a neten ezer videó van róla.


Visszatérve a magyar médiára, érdekes hogy pár éve még mutattak néha szörfözést, ma meg már gyakorlatilag még akkor sem, amikor magyar versenyző is volt az olimpián. Pedig legalább a "kis érdekes" rovatba elmenne néhány freestyle-os trükk, komolyabb wave riding, vagy hogy a népnek is jó legyen: valami orbitális bukás.
Persze ezzel az életstílussal nehezebb azonosulni, mint Győzikével vagy Benkő Dániellel. Az a párezer hazai szörfös meg nem számít. Egyszóval, ha valakinek hatása van a tv műsorra szerintem lobbizni kellene a sportunk mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...