2011. május 3., kedd

Podersdorf PWA 2011

Április 30-án kilátogattam a Podersdorfi PWA szörf világkupa futamra. Sajnos szél nem volt, de az eseményt kísérő rendezvények a változékony idő ellenére igazán nagyszabásúak lettek. Senki sem unatkozott, rengeteg kiállító (szinte minden szörfmárka jelen volt), sok utazásszervező, egyéb érdekes extrémsportok, ejtőernyős bemutató, riportok, stand-up-paddle verseny - napozás, sörözés - minden volt. Sajnos a versenyzők jól elvegyültek a tömegben, de azért találkoztunk néhány híres arccal.

Nem látszott a válság hatása, 1500EUR feletti deszkákból Dunát lehetett rekeszteni. Kiállították a Quatro, Goya, Fanatic, Naish, RRD, JP deszkaválasztékot, és a SimmerStyle, GUN, Goya, North, NeilPryde, Naish vitorlaválasztékot (néhány Tabou és Gaastra is akadt). Feltűnően sok SUP deszka volt, de hiányzott a Mistral és az F2 a kínálatból.

Az esti tow-in freestyle bemutatót nem vártuk meg, de összegzésnek annyit írnék, hogy hasonló adottságokkal hasonló rendezvényeket kellene összehoznunk itthon is.

Képek hamarosan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...