2012. október 26., péntek

2013 Simmer és GUN vitorlák online árakkal

Facebookon ugyan már posztoltam, hogy elérhetők a SimmerStyle és GUN Sails jövő évi vitorlái, de itt is megerősíteném.

 
Az árakat kikalkuláltam, a GUN Sails árak gyakorlatilag maradtak, a Simmer kicsit emelkedett, de ott is van pl az Enduro, ami igen jó ár/érték arányú és még mindig nálunk lehet európában megszerezni őket.

Általánosságban jónak érzem azt a tendenciát, hogy a vitorlák nem változnak alapjaikban meg évről évre, inkább csak kisebbeket módosítanak, és néhány új modellt fejlesztenek. Ilyen 2013-ra a GUN Beat (freestyle), GUN GS-R (race) ill GUN Vector (streerrace). A GUN Future, kezdő vitorlából igazi remek freeride vitorlává vált, és a Sunray-ből készül egy mérettel nagyobb verzió. Dizájnra sokkal szebbek lettek (kicsit a 2011. év tarkasága tér vissza), nekem elsősorban a Beat, Torro, Steel jön be.
A Simmerstyle-nál két újdonság a Halo, ami a MissionX/Mission párost váltja és kisebb méretekben már csak 4 lattnival készül illetve az Enduro freerider, ami már régen hiányzott a palettáról. Szerintem ezután senkinek nem kell majd a Veron. A színválasztékból eltűnt a kedvencem a piros-lila, bejött helyette a türkizzöld, uralkodóvá vált a sárga-lila, és ragaszkodnak ahhoz, hogy a típusok 2013-ban is több színkombinációban készüljenek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...